Informatie - 17 juli 2024 om 10:15 - door Nica Broucke - 0 reacties

Schrijf je in voor de gratis workshops van Magenta

De workshops van Magenta, op diverse plaatsen in Vlaanderen en online, zijn bedoeld voor ouders van een kind met bijzondere zorgnoden die op zoek zijn naar balans in zorg, werk en leven. Ontdek het ruime aanbod hier. 

Magenta biedt een uniek en volledig gratis aanbod aan workshops doorheen heel Vlaanderen en Brussel voor het najaar van 2024.

Deze workshops zijn speciaal ontworpen voor ouders die op zoek zijn naar balans in zorg, werk en leven. Of je kind nu 0 tot 14 jaar, 15 tot 25 jaar is of ergens daar tussenin, er is een passend aanbod voor jou!

· Voor ouders van kinderen van 0 tot 14 jaar:
Zorg, werk en leven in balans: Ontdek manieren om meer tijd voor leuke momenten te vinden en krijg een overzicht van de beschikbare ondersteuning voor jou en je kind, netwerk en zorg delen.
Ontvang tips om het beste te halen uit overleg met professionals.
Meer informatie en locaties: Klik hier

Heusden-zolder, Diest, Zoersel, Kortrijk, Ninove en Aalter

· Voor ouders van jongeren van 15 tot 25 jaar:
Navigeren in de overgang naar volwassenheid: Begeleiding en ondersteuning voor de nieuwe vragen en uitdagingen die komen kijken bij de overgang naar volwassenheid. Leer van ervaringen van anderen en deel jouw eigen verhaal.

Meer informatie en locaties: Klik hier

Online

· Voor ouders van kinderen van 0 tot 25 jaar:
Los van de leeftijdsspecifieke workshops, bieden wij ook sessies die relevant zijn voor ouders van kinderen in de brede leeftijdscategorie van 0 tot 25 jaar met extra zorgnoden.

o.a. De Ademtoer, Batterijen opladen, Leg de puzzel, enz

Meer informatie en locaties:Klik hier

Online, Brugge, Wetteren, Hasselt, Londerzeel, Kessel-lo en Diest

Al het aanbod wordt begeleid door ervaren ouders van een kind//jongere met extra zorgnood .

Nieuw: Magenta Ademtoer in het Najaar 2024!
Als ouder van een kind met extra zorgnoden, word je dagelijks geconfronteerd met uitdagingen die veel stress en emotionele belasting met zich meebrengen.
Het vinden van rust en ruimte in je leven is essentieel, zowel voor jezelf als voor je gezin. Doe mee met onze interactieve thema-avonden, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Laat je inspireren door de waardevolle inzichten van Noor Seghers en Deb Vansteenwegen. Neem deel aan praktische workshops waarin je leert hoe je zelfzorg kunt integreren in je dagelijks leven.

Data en locaties:

  • BRUGGE - 14 oktober 2024
  • WETTEREN - 4 november 2024
  • HASSELT - 18 november 2024

Deuren open om 19:00 uur. Start om 19:30 uur en het programma eindigt om 22:00 uur. Info Magenta Ademtoer:klik hier

Ben je klaar om meer balans en rust te vinden in je leven?
Klik op onderstaande links om meer te weten te komen over de verschillende workshops en om je in te schrijven:

Ondersteuning voor professionelen
Magenta biedt ook ondersteuning voor professionals. We helpen hen de beleving en ervaringsdeskundigheid van ouders beter te begrijpen en sensibiliseren rond bijzonder ouderschap. Onze handvatten helpen bij de samenwerking met ouders en de ondersteuning van gezinskwaliteit van leven.
Meer info en locaties :klik hier

Contact
Voor meer informatie, vragen of hulp bij het inschrijven, kun je contact met ons opnemen via magenta@kuleuven.be of tel 016 194 366.

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd