Waasland

Ontdek je lokale groep.

Welkom bij de groep Waasland van Stan! Hier kom je alles te weten over onze lokale werking en activiteiten. Heb je een vraag? Neem dan contact op via onze bestuursleden hieronder. Vergeet ook zeker onze activiteitenkalender niet te checken voor info, plezier en vertier in jouw buurt! 

Onze groep werd in 1985 opgericht vanuit een oudercomité buitengewoon onderwijs. Sindsdien hebben we een hele weg afgelegd. Onze werking is dan ook helemaal aangepast.

Bij ons is een mediaclub voor personen met een verstandelijke handicap actief.

GFC Waasland is dé voetbalclub voor jongeren met een verstandelijke handicap, met twee trainingen per week en vier tornooien per jaar. We nemen deel aan de competitie van de Belgische voetbalbond onder de vleugels van Waasland Beveren.

Maandelijks (behalve in juli en augustus) zetten we op vrijdagavond begeleide stapjes in de wereld: restaurantbezoek, bioscoopje, toneel, bowling, wandeling, ...

Ten slotte zetelt onze groep in de Stedelijke Adviesraad voor personen met een handicap en in de klachtencommissie van “De Klokke” (gezinsvervangend tehuis en begeleid wonen).

Contact

Heb je een prangende vraag? Twijfel dan niet om ze te stellen. Wij staan voor je klaar!


De maatregelen in verband met het Corona-virus volgen zich in rap tempo op. Hier geven we een overzicht van de berichten die we via onze nieuwsbrief hebben verspreid.