Brugge

Ontdek je lokale groep

Welkom bij de groep Brugge van Stan! Hier kom je alles te weten over onze lokale werking en activiteiten. Heb je een vraag? Neem dan contact op via onze bestuursleden hieronder. Vergeet ook zeker onze activiteitenkalender niet te checken voor info, plezier en vertier in jouw buurt! 

De groep Brugge organiseert geregeld activiteiten voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Zo zit er heel wat beweging - en dan vooral dansbeweging - in onze Brugse groep! In de activiteitenkalender vind je een duidelijk overzicht.

En dan zijn er nog onze vaste jaarlijkse activiteiten: een kaas- en wijnavond (gekoppeld aan de algemene vergadering), meerdere infoavond(en), bezoeken aan voorzieningen in samenwerking met Start West-Vlaanderen, bowling (2 x per jaar), Feest van de Ateliers (feestelijk toonmoment in De Kleine Beer in Beernem), een fuif, uitstap en een heus Sinterklaasfeest.

Contact

Heb je een prangende vraag? Twijfel dan niet om ze te stellen. Wij staan voor je klaar!

Leer ons kennen

Onze bestuursleden zetten zich met hart en ziel in voor hun lokale groep. Je mag hen gerust contacteren voor meer info.

Katrien Dauw
Voorzitter
Fanny Meyers
Ondervoorzitter
Annick Schneider
Secretaris
Claudine Magerman
Penningmeester

Activiteiten in jouw buurt

In jouw lokale groep worden geregeld interessante infoavonden, boeiende lezingen en leuke activiteiten georganiseerd. Check hier wat er binnenkort op de planning staat!


De maatregelen in verband met het Corona-virus volgen zich in rap tempo op. Hier geven we een overzicht van de berichten die we via onze nieuwsbrief hebben verspreid.