Inleefsessie autisme

20 februari 2020
Zuid-Oost-Vlaanderen

Je kan enorm veel lezen over autisme, maar hoe het voelt om autisme te hebben, is moeilijk onder woorden te brengen. Daarom organiseert Stan-groep Zuid-Oost-Vlaanderen een inleefsessie om iedereen die mensen met autisme de nodige ruimte wil geven in onze samenleving aan de hand van concrete opdrachten de wereld te laten ervaren zoals mensen met autisme dat doen. De deelnemers worden eerst via diverse inleefmethodieken ondergedompeld in het 'autistisch denken en voelen'. Daarna wordt deze ervaring gekaderd en aangevuld met echte verhalen van mensen met autisme. En om af te sluiten hebben de ervaringsdeskundigen die deze sessie begeleiden een aantal tips en tricks die voor een directe impact kunnen zorgen.

Deelname aan deze inleefsessie is gratis, maar je moet je wel op voorhand aanmelden door een mailtje te sturen naar zuid-oost-vlaanderen@trefpuntstan.be.

Share:

De maatregelen in verband met het Corona-virus volgen zich in rap tempo op. Hier geven we een overzicht van de berichten die we via onze nieuwsbrief hebben verspreid.