Daguitstap

21 september 2019
Afdeling -

Stan-groep Brugge-Oostende organiseert op zaterdag 21 september een daguitstap naar dierenpark De Zonnegloed in Oostvleteren. Je kunt om 9.45 uur op het Park & Ride-terrein in Steenbrugge op een bus stappen die je naar De Zonnegloed brengt, en anders word je om 11 uur aan de ingang van het dierenpark verwacht. Tussen 11 en 17 uur kun je onder meer deelnemen aan een speurtocht en om 13 uur staan er ook twee geleide bezoeken op het programma.

De uitstap naar De Zonnegloed is gratis voor Stan-leden met een handicap. De deelnameprijs voor alle anderen bedraagt 13 euro per persoon, of 15 euro indien je met de bus wil meerijden.

Inschrijven kan tot 14 september door je naam, telefoonnummer, e-mailadres en het aantal deelnemers te mailen naar brugge@trefpuntstan.be en het verschuldigde bedrag te storten op rekeningnummer BE15 0014 0296 2530.

Share:

De maatregelen in verband met het Corona-virus volgen zich in rap tempo op. Hier geven we een overzicht van de berichten die we via onze nieuwsbrief hebben verspreid.