Thema's


De maatregelen in verband met het Corona-virus volgen zich in rap tempo op. Hier geven we een overzicht van de berichten die we via onze nieuwsbrief hebben verspreid.


 

Vind info

Het leven met een verstandelijke handicap brengt allerlei vragen met zich mee en in iedere levensfase komen er weer andere vragen op je af. Stan wil je helpen om de weg te vinden in het doolhof van aanvraagprocedures, officiële instanties, activiteiten, voorzieningen, enz. Samen zoeken en vinden we de juiste route doorheen het zorglandschap. In het linker menu vind je alle thema´s die aan bod komen op een rij. Klik op het thema waar je meer over wilt weten en vind info.

Lees meer

Vind hulp

Stan wil je helpen om de juiste hulp te vinden. Dat is mede ook de reden geweest voor het oprichten van onze vereniging, waarover je meer kunt lezen onder ´Iets meer over Stan`. Daarnaast willen we twee organisaties naar voren brengen, die je heel specifiek kunnen helpen bij het inzetten van je Persoonsvolgend Budget (ZOOM) of het oprichten van een woon- of dagbestedingsinitiatief (GiPSo). Kortom, maak je keuze en vind hulp.

Lees meer

Ontmoet & deel

Stan nodigt je uit om je ervaringen te delen en elkaar te ontmoeten. Dit kan door je verhaal in te sturen via onze website. Je kunt je ook aansluiten bij één van onze groepen in je eigen buurt. In het linker menu kun je doorklikken naar de pagina met meer informatie over het aanbod in de verschillende groepen. Kom erbij, ontmoet en deel!

Lees meer

Doe mee

Stan is op zoek naar jou! Want alleen samen kunnen we streven naar een samenleving waar er plaats is voor iedereen. Hoe kun je dit doen? Je kunt lid worden, je kunt je inzetten als vrijwilliger of je wordt vriend van Stan en doet een gift.

Doe mee met Stan!

Lees meer

Bel mij terug

Ik heb een vraag