Westhoek

Ontdek je lokale groep

Welkom bij de groep Westhoek van Stan! Hier kom je alles te weten over onze lokale werking en activiteiten. Heb je een vraag? Neem dan contact op via onze bestuursleden hieronder. Vergeet ook zeker onze activiteitenkalender niet te checken voor info, plezier en vertier in jouw buurt! 

Onze groep Westhoek organiseert jaarlijks heel wat boeiende activiteiten. We zetten het jaar in met een algemene vergadering, die wordt gevolgd door een receptie en een kaas- en wijnavond. Bijna maandelijks is er een dansnamiddag en in de herfst gaan we naar een dansgelegenheid voor een echte fuif. Eén keer per jaar eten we onze buikjes rond tijdens een spetterende barbecue en is er een altijd geslaagde daguitstap. We sluiten elk jaar af met een groot feest in aanwezigheid van een milde kerstman.

Naast onze ontspanningsactiviteiten kun je bij ons ook terecht voor infoavonden. Leden mogen daar gratis aan deelnemen, aan niet-leden wordt een bijdrage gevraagd. Bovendien staat er ook elk jaar een bezoek aan een voorziening of school op het programma.

Ook niet te missen: ons driemaandelijks kleurrijk tijdschriftje met uitnodigingen voor komende activiteiten uit de streek, verslagen van voorbije activiteiten en andere nuttige informatie!

Contact

Heb je een prangende vraag? Twijfel dan niet om ze te stellen. Wij staan voor je klaar!

Leer ons kennen

Onze bestuursleden zetten zich met hart en ziel in voor hun lokale groep. Je mag hen gerust contacteren voor meer info.

Mieke Quaghebeur
Voorzitter
Ingeborg Dedrye
Secretaris
Ignaas Pecceu
Penningmeester

De maatregelen in verband met het Corona-virus volgen zich in rap tempo op. Hier geven we een overzicht van de berichten die we via onze nieuwsbrief hebben verspreid.