Infoavond over bewindvoering

13 juni 2019

Ere-vrederechter Jan Nolf geeft op uitnodiging van Stan-groep Zuid-West-Vlaanderen antwoord op al je - praktische - vragen over de nieuwe wet op de bewindvoering. Die trad al op 1 september 2014 in werking, waarna de statuten 'verlengde minderjarigheid' en 'voorlopige bewindvoering niet meer werden toegekend. Maar voor mensen die één van deze statuten op dat moment al hadden, werd een overgangsperiode van vijf jaar voorzien. Die periode loopt dus binnen enkele maanden af. Welke gevolgen dit eventueel kan hebben, leer je op deze infoavond.

De avond vindt plaats in de Provinciale Tuinbouwschool aan de Condédreef in Kortrijk - op honderd meter van Woonzorgcentrum Sint-Jozef. Geïnteresseerden worden ten laatste om 19.30 uur op de campus verwacht.

De toegang voor leden van Stan is gratis; niet-leden betalen 5 euro per persoon. Je inschrijven kan door een e-mail te sturen naar zuid-west-vlaanderen@trefpuntstan.be.

Share:

De maatregelen in verband met het Corona-virus volgen zich in rap tempo op. Hier geven we een overzicht van de berichten die we via onze nieuwsbrief hebben verspreid.